Image Alt
Algemene voorwaarden Bruiloften

Algemene voorwaarden Bruiloften

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is altijd geheel vrijblijvend. Hierna houd ik jullie datum 2 weken in optie. Wanneer jullie dan kiezen om mij als fotograaf op jullie bijzondere dag te hebben stel ik de offerte op.

Offerte

Naar aanleiding van de bevestiging na het kennismakingsgesprek zal de offerte opgesteld worden. Deze offerte wordt binnen 2 dagen na de bevestiging verstuurd. Na het sturen van de offerte dient de aanbetaling van 20% binnen 2 weken voldaan te worden. Bij ontvangst van de aanbetaling wordt de trouwdatum officieel bevestigd en vrijgehouden door By Angela Fotografie. De volledige betaling dient uiterlijk vooraf of 15 dagen na de bruiloft voldaan te zijn. Met het akkoord gaan van de offerte wordt er ook akkoord gegaan met deze algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden worden ook altijd meegestuurd bij de factuur. 

Verplaatsing of annulering

Het aanpassen van de trouwdatum is mogelijk. Indien By Angela Fotografie op de nieuwe datum niet beschikbaar is zal By Angela Fotografie helpen om een andere fotograaf te vinden.  Bij annulering binnen 3 maanden voor de bruiloft wordt 30% van het bedrag in rekening gebracht. Bij een annulering binnen 3 weken wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Bij elke annulering na de aanbetaling blijft de aanbetaling voor de rekening van de klant. Dit om de kosten van de al gemaakte werkuren van By Angela Fotografie te dekken.

Levering foto’s

Binnen 48 uur stuurt By Angela Fotografie een preview met minimaal 10 beelden. Deze mogen gedeeld worden op social media. Binnen 8 weken levert By Angela Fotografie de selectie van foto’s  af op een USB-stick. Eventueel kan er ook een mooi album gemaakt en geleverd worden.. Dit wordt zorgvuldig samengesteld door By Angela Fotografie.  Tijdens het boeken van By Angela Fotografie op jullie bruiloft wordt er namelijk akkoord gegaan met de stijl van By Angela Fotografie.

Locaties en reiskosten

By Angela Fotografie rekent €0,25 per kilometer aan reiskosten. Mochten hier parkeerkosten of andere kosten bij komen dan wordt dit bij de reiskosten berekend.

Auteursrecht

De klant geeft By Angela Fotografie bij het boeken toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, blog, social media etc.

Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden voor de website, social media etc. dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de By Angela Fotografie.

Het is niet toegestaan geleverde foto’s in andere bewerkingen etc. te publiceren. De bestanden dienen dus hetzelfde te blijven zoals By Angela Fotografie deze heeft afgeleverd.

De digitale bestanden mogen door de klant gepubliceerd worden. Vermelding is niet verplicht.

Het kan zo zijn dat, wanneer de klant zelf een album maakt of foto’s print, dat de kleuren anders uitkomen. Elke printservice is anders en bij sommige printservices komen de kleuren anders uit dan hoe het hoort.

Mocht je verzekerd willen zijn van de mooie prints, neem dan vooral contact op en By AngelaFotografie helpt je verder. By Angela Fotografie is hier niet verantwoordelijk voor mochten er zelf prints gemaakt worden die niet overeen komen met de geleverde foto’s.

Bewaren foto’s

Na het leveren van de bruidsfoto’s bewaart By Angela Fotografie de foto’s 5 jaar. Hierna is By Angela Fotografie niet meer verantwoordelijk voor het bewaren van de foto’s. Tip: sla zelf de foto’s op verschillende manieren/locaties op, waardoor je de foto’s niet kwijt bent, wanneer de computer bijvoorbeeld kapot gaat.

Privacyverklaring

Alle persoonlijke en persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor interne doeleinden. Dit houdt in dat er op geen enkel moment informatie wordt verstrekt aan derden. Op geen enkele manier worden er gegevens beschikbaar gesteld voor mensen die geen deel uitmaken van de overeenkomst. 

Afhandeling van eventuele klachten

Indien je een klacht hebt over de werkwijze van By Angela Fotografie, neem dan graag contact op via de mail. By Angela Fotografie kijkt graag samen met je naar een passende oplossing. Er wordt nooit geld teruggegeven.

Aansprakelijkheid

By Angela Fotografie is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan tijdens het huwelijk behalve als er sprake is van schuld of opzet aan de kant van By Angela Fotografie.