Videografie

Een foto zegt meer dan duizend woorden, een video meer dan een miljoen.

Film en fotografie is mijn passie. Achter alles gaat een verhaal schuil. Persoonlijke verhalen of verhalen achter jouw dienst, wedding, product of bedrijf. Ik wil dat verhaal horen en verbeelden.

Trouwvideo

Jullie mooiste dag voor altijd op film

Lees alles over trouwfilms, belangrijke zaken waar je niet aan denkt en de beste tips voor jullie mooiste dag.

Drone Video

De wereld van bovenaf is altijd mooier

Bewegend beeld heeft altijd meer impact. Dronebeelden tonen vanuit de lucht, de derde dimensie, een filmisch perspectief. Mensen zijn altijd gefascineerd door wat ze niet kunnen zien. Met de drone kan je veel vertellen over wat vanaf de grond verscholen blijft Fraaie luchtopnames voor je website en sociale media maakt je merk eigentijds. Bij mij kan je terecht voor bruiloft, instructievideo’s of bedrijfsfilm.

Videoclip

Ben je op zoek naar meer dan de doorsnee videoclip?

Wij produceren epische muziekvideo’s specifiek voor rock, pop en metalbands.

Bedrijfsvideo

Laat je bedrijf meer opvallen met een video

Een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van je bedrijf. Door middel van een bedrijfsvideo kun je namelijk jouw bedrijf op een positieve manier presenteren aan de buitenwereld. Uiteraard met de bedoeling dat de kijker zo enthousiast wordt en zaken met jullie wil gaan doen. Wat maakt jullie bedrijf uniek? Wat is de boodschap? Wat is jullie achtergrond en wat willen jullie uitstralen? Wij gaan graag samen met jullie aan de slag om een indrukwekkende bedrijfsvideo te maken!

Video Edit

Geen tijd om je eigen tiktok filmpjes te editen?

Wij bieden video edit aan voor tiktok filmpjes, promo, videoclip en youtube video's