m

Algemene Voorwaarden

Artikel 1 – Algemeen
1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van By Angela Fotografie.

2. Bij het afnemen van producten en diensten ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heb je tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kun je dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken.

3. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door By Angela Fotografie worden aangepast.

Artikel 2 – Privacyverklaring

1. Alle persoonlijke en persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor interne doeleinden. Dit houdt in dat er op geen enkel moment informatie wordt verstrekt aan derden. Op geen enkele manier worden er gegevens beschikbaar gesteld voor mensen die geen deel uitmaken van de overeenkomst. 

Artikel 3 – Producten en levering

1. Binnen 1 week ontvangen jullie alle mooiste foto’s via een online galerij. Hier kunnen jullie een keuze maken uit de foto’s. Hierna ontvangen jullie de bewerkte foto’s binnen 30 dagen via WeTransfer.

2. Met het boeken van een shoot ga je akkoord met de stijl van By Angela Fotografie. Deze stijl kunnen jullie zien op mijn website, Instagram en Facebook. 

3. Van tevoren kun je de fotoshoot betalen via een factuur, tikkie of cash. De betaling dient voorafgaand of binnen 15 dagen na de shoot voldaan te zijn.

4. Jullie fotoreportage en foto’s zijn voor jullie persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk.

5. By Angela Fotografie zal, indien jullie dit wensen, oneffenheden wegwerken zoals bijvoorbeeld pukkeltjes, blauwe plekken of wallen. Maar ook lichaamsdelen dunner maken enz.

Artikel 4 – Bewaren foto’s

1. Na het leveren van de foto’s bewaard By Angela Fotografie de foto’s 3 jaar. Hierna is By Angela Fotografie niet meer verantwoordelijk voor het bewaren van de foto’s. Tip: sla zelf de foto’s op verschillende manieren/locaties op, waardoor je de foto’s niet kwijt bent, wanneer de computer bijvoorbeeld kapot gaat.

Artikel 5 – Slecht weer

1. Het weer is een onstabiele factor. Bij bewolking en zonneschijn kunnen foto’s gemaakt worden. Bij slecht weer (regen of harde wind) bepaald By Angela Fotografie maximaal dag van te voren of de fotoshoot door kan gaan. Er wordt in overleg zo spoedig mogelijk en kosteloos een nieuwe tijd of datum vastgelegd.

2. Indien er schade ontstaat aan apparatuur van By Angela Fotografie door toedoen van de klant, dan zullen de kosten op de klant verhaald worden.

Artikel 6 – Auteursrecht

1. De klant geeft By Angela Fotografie bij het boeken toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, blog, social media, etc.

2. Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden voor de website, social media etc. dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan By Angela fotografie.

3. Het is niet toegestaan geleverde foto’s in andere bewerkingen etc. te publiceren. De bestanden dienen dus hetzelfde te blijven zoals By Angeal Fotografie deze heeft afgeleverd.

4. De digitale bestanden mogen door de klant gepubliceerd worden. Naams vermelding is niet verplicht.

Artikel 7 – Cadeaubonnen

1. Je kunt bij By Angela Fotografie een cadeaubon kopen. De cadeaubon is een bon die voor een bepaald type shoot kan worden afgenomen. Ook is het mogelijk om een cadeaubon met bedrag vanaf €25,- af te nemen.

2. De cadeaubon kan niet retour genomen worden en kan niet worden ingewisseld voor geld.

3. U mag een cadeaubon schenken of verkopen aan een ander. 

4. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na afgifte door By Angela Fotografie.

5. U kunt de cadeaubon besteden aan een fotoreportage of nabestellingen.

6. De waarde van de cadeaubon wordt als korting verrekend op het totaalbedrag van de bestelling wanneer er een bedrag op de cadeaubon staat.

7. Een cadeaubon kan 1 keer gebruikt worden voor de volledige waarde. Je ontvangt geen geld of tegoed retour indien de bestelling een lagere waarde heeft dan de waarde van de cadeaubon.

8. Heb je meer dan 1 cadeaubon? Dan mag je deze met elkaar combineren bij het plaatsen van de bestelling.

9. De cadeaubon is exclusief reiskosten, mocht dit van toepassing zijn. Binnen 10 km is inbegrepen vanaf Dokkum.

Artikel 8 – Afhandeling van eventuele klachten

1. Indien je een klacht hebt over de werkwijze van By Angela Fotografie, neem dan graag contact op via de mail. By Angela Fotografie kijkt graag samen met je naar een passende oplossing. Er wordt nooit geld teruggegeven.

Artikel 9 – Betaling

1. Betaling dient voorafgaand aan de shoot of op de dag zelf of 15 dagen na de shoot betaald te worden.

2. Indien er een factuur wordt verstuurd met betaaltermijn dient deze binnen deze tijd betaald te zijn. Mocht hier twee weken overheen gaan wordt er een herinnering verstuurd en na vier weken nogmaals. Hierna dient de factuur echt betaald te zijn, anders worden er extra kosten berekend via het incassobureau.

Artikel 10 – Contactgegevens

By Angela Fotografie

angeladekens@gmail.com

…or something like this:

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!